Vilket väder!

0kommentarer

Ja, fint alltså har det varit idag. Solen sken och det var frostvitt på gräsmattan. Efter frukost (sen sådan) tog vi på oss massor av kläder och begav oss till återvinningen. Ooops, mamma höll på att trilla redan tvärs över gatan. Det var snorhalt! Tur jag satt i vagnen. Efter återvinningen gick vi till lekplatsen och jag gungade på hästen och sen länge i gungan. Mamma knuffade fart och i något läget såg hon att jag har nog en tand till på gång. Jag skrattade ju av kittlet i magen så att hon kunde leka tandläkare.

Hemma igen åt jag torsk, potatis och dillsås - mums! Sen delade jag och pappa på ett äpple. På med jackan igen och iväg till mataffär. Jag somnade innan Rörum. Sov hela rundan. Så var det lek och stoj ett slag innan mellis. Idag fick jag omelette med ost, e de gott eller?!? Jag moufflade in allt i ett nafs. Fick mjölk - ma, nyponsoppa - ma och slutligen vatten.

Så var det dagens bus ... jag har börjat plocka av kulorna från granen!! En i var hand gick jag runt med. Upptäckte att jag kunde kasta dem som en boll. Riktigt kul! Det tyckte inte pappa som jagade mig och sa "nej" och försökte få mig att hänga tillbaka dem. Jag gav väl mig men bara för att hitta på något nytt .. .hänga mamma i legginsen och vilja dansa Hannes långdans, hjälpa pappa lägga in trä i brasan ...

När pappa och mamma satt lugnt och mös med tidningar i soffan så tittade jag fram från hallväggen och busskrämde dem. Det var jättekul så tillbaka bakom väggen och ... arrhh!! ... tillbaka ... osv. Ibland sprang jag hela vägen fram till soffan och skrämde dem fast jag skrattade så mycket att jag inte kunde ta i så mycket som jag ville.

När mamma och pappa satt för att äta kvällsmat fick jag sitta med och jag fick knäckebröd och potatis. Gott. Mamma var alldeles tårögd så fint jag satt och kunde inte nog säga vilken fin kille jag är!! Dididditt!! Hör ni??! Jag e en fin kille!!

Så när jag kröp ner till Nalle var jag lika fin kille och somnade direkt ... ja, eller när jag hade dragit av mig sturmporna!

Kommentera

Publiceras ej