Idag gick jag och pappa upp först. Jag tittade på barnTV och åt flingor och Marianne-kex till frukost. Sen kom mamma upp och då tittade jag på Eric Saade på TV:n. Mamma hade spelat in när han vann i torsdags. Jag sjöng och dansade i soffan. Till mikrofon hade jag knappväljaren till TV:n. Mamma ville inte höra på Erik Saade mer än 4 gånger idag så jag fick gå med på "bara två gånger till". Sen ringde jag till Adrian. Jag är duktig på att prata telefon nu:
Hej! Det e Edvin. Får jag prata med Adrian? Då kommer Adrian och han berättar att han ska iväg och ringer mig när han kommer hem.

Jag och pappa gick till lekplatsen men vi hann inte vara där så läng för jag råkade kissa på mig ... Så då gick vi hem igen!

Det blev till att bada och plaska i badkaret istället, tjohooo!!

Lunch: lax, potatis, dillsås och majs! Det är fortfarande supermumsigt. Sen har jag lekt, gjort experiment på mitt rum, spelat musik ...

Nu leker jag med min mobil och väntar jag på att Adrian ska ringa ....

 

På kvällen innan  den 13:e hade jag min otur ... jag skulle gå och lägga mig så busade jag och pappa i soffan. Jag ville åka rutschkana på hans ben och det gick ju bra först men så kom jag med kinden rakt på bordet! Aj,aj, aj!! JAg grät och fick ett fult märke på kinden! Dumma bord. Då gick mamma och jag och la oss med Nalle & Pingu och mamma berättade Blixten-sagor så att jag kunde somna gott!!

När Lovisa och Hannes kom hem från USA hade med presenter till mig från ... Blixten!!! JÄTTECOOLA skor: vita med blixt där man stänger och fina röda Blixten på sidan ... och ... de blinkar när jag går!!!

Jag fick också coolaste tröjan med Bärgarn! Kolla in:



Jag sov i Bärgarn-tröjan!

Det första jag sa till mamma när jag vaknade var:
- Mamma, den e inte smutsig!

Jag ville ju ha den på dagis och det fick jag. Alla tyckte den var fin!
En dag efter dagis kollade jag posten som vanligt och där låg ... ett kort från Lovisa och Hannes och de hade hälsningar från: BLIXTEN MCQUEEN!!! De hade träffat Bärgarn i USA och han hälsade från Blixten till mig!!! Mamma fick läsa kortet flera gånger och jag är sååå glad för det!! Jag t o m pussade det!!

Blixten <3

 
Jag har lagt beslag på mammas solstol :-) Kolla in mina nya Musse-skor!!

 
Hej!!


 
Mina fotbollsskor bland fina blommor.


 
Jag hjälper pappa att sköta grillen. Har egen pinne att vända korvarna med.


Jag kollade också på film, mamma hade köpt Rasmus Nalle, Pingu och Bananer i Pyjamas till mig.


Påskafton bjöd farmor och farfar på påskbuffé ... för min del blev det ½ köttebulle och mycket chokladmooff!


Efter frukost på påskdagen kom Selma, Clara och Anna. Jag fick kuliga koner och en boll. Sen lekte vi lite och gick på loppis i  vår by. Jag köpte fotbollsskor, Musse-skor, Spiderman och tre tidningar. Sen lekte jag och pappa, tjejerna åkte på tur.


Annandag påsk kom mammas kompisar på besök och när vi åt lunch kom ... Malte på besök! Det är Bernts katt. Jag klappade den men den var dum och rev mig!!! Fast vi ska nog bli kompisar i sommar ...
...pappa glömde mackorna! Men pannkakorna var med :-)

Pappa och jag kom fram med tåget och sen åkte vi till mormor. Jag fick dessa coola Blixten McQueen-glasögonen i mitt påskägg!! Och coola kepsen hade mamma köpt! Vällingflaskan e kanske inte så cool ... men gott!

Det är stressigt och man måste vara många när alla Flexxi-trax-bilarna kör!! Det är jättekul!

TACK, Jesper & Andreas för att jag fick era banor, bilar, dinosarier och allt annat kul som fanns i kassarna!!!


För ett tag sen var mamma och jag på Barnmässan här i Karlstad. Och kolla vem vi träffade där!! Bananer i Pyjamas!! De var jättesnälla och vi fick ta ett kort på dem.


Sen träffade vi en kille som trollade för  mig! Han hade såna röda näsor pappa brukar sätta på näsan när han sk avara rolig. Killen var duktig för jag plockade fram röda bollnäsor från hans hand. (ser ni förresten min fina nya ryggsäck??! Den fick jag av Elisabet dagen innan! Hon kom hem till mamma och mig och hade sååå många fiiina Blixten McQueen-presenter med!! TAck, snälla snälla Elisabet)



Mitt favoritställe ... mamma fick dra mig därifrån efter en låååång stund. Sen smet jag dit själv en gång. Mamma hittade mig lätt, hon visste att det var dit jag sprang. Jag fick köpa DJ för mina pengar!! Jag ville ha Boss också men det tyckte inte mamma!!


Kolla!!! Bamse ... och jag!!! Han var så fin. Men jag vågade inte känna på hans muskler!


Här står jag och kollar på Bamse-gympa.