Mamma har köpt fina kläder till mig
... och nya kompisar!

Jag har börjat leka med Viggo. Det är så kul för jag kan se hans hus hemifrån vår brevlåda! Vi bor jättenära. Hans bror är också med och leker ibland.

En dag lekte vi först på gatan utanför mig sen gick vi hem till Viggo. Det var jättekul! Han hade mycket bilar! Vi fikade och lekte med lera och sen såg jag en film som Viggo hade: Toy Story!! Det e ju med Buzz Laijter. När mamma och jag skulle gå hem fick jag låna Toy Story 1. Wow, jag sprang hem för jag ville se film!!

Balla Trazan Apansson! Idag är det djungelfest och jag har mina coola Trazan-byxor på. Mamma hittade dem bland mina bortsorterade bebiskläder och jag kunde ha dem ... fast det blev knäbyxor. Trazans byxor e också korta! Vi skulle klä ut oss om vi ville idag på dagis. Alla ska se på stor fest i lekhallen där vi gjort fint, byggt djungeldjur och satt upp våra djungelgosedjur, kolla:



Innan festen målade Carina oss. Jag blev en tiger ... men när jag såg mig i spegeln blev jag ledsen. Jag ville ju vara Trazan .. så jag tvättade bort tigern!!

Carina och Marianne var också Trazan och Jorgen var Banarne och Micke var Fantomen.

Dessa fina och varma älgarna fick jag av mina "kusiner" Selma och Clara. Tack!!
 Våren har kommit till Karlstad!!

 De e kul att leka i vattnet!

 Dags att gå in!
 Våren är här!!

 
Kolla snön har blivit vatten .. och jag har nya lila byxor som man kan vara i vattnet och leka i utan att bli våt!


Efter besök på akuten på kvällen och distriktssköterska på morgonen kunde jag åka till stranden ... men det var ingen sand där!! Det var is och snö där också!! Men mamma och jag hittade en massa fina stenar och drivved som liknade en anka eller en krokodil. Men kliet fortsatte, det var nässelfeber trodde doktorn. Jag fick medicin så det ska nog gå över. Detta kom nog för jag haft massa feber innan vi åkte till Skåne.


Fina blommor som sticker upp genom snön - snart e det vår, säger mamma!


Golfsäsongen börjar tidigt i Skåne!