Hallå alla som orkar vänta på mina inläggningar!! Datorn har fortfarande inte kommit hem. Här kommer lite av vad som händer i mitt liv:
* Har kissat pottan två gånger till i mitt liv. Mamma ville ta kort när jag sprang runt i rutig, för liten jacka, ingen blöja och nya randiga gummistövlar. Så landade jag på pottan två gånger på en halvtimme. Pappa vill lämna tillbaka lånepottan för när jag satt på den så for snoppen ut lite och skvätte på golvet. Tur att jag hade stövlarna på!
* Är alltid full i myggbet numera. Gamla som är ärr, halvgamla som är stora sårskorpor som jag har kliat, nya svullna som kliar massor - Aaaajjj! T o m Harry Nalle har fått myggbett så mamma tog lite kräm på hans bett också. Antingen kräm eller när jag klappar lite lätt med papper på betten hjälper.
* Så byter jag blöja på Nalle när han har bajsat. Jag lägger honom långt ut på skötbordet och sen tar jag papper och torkar hans rumpa. Det e precis att jag når upp att torka. Sen kastar jag fint pappret i toa.
* Det går bra att säga hejdå till mamma och pappa när jag ska va på förskolan ... fast inte idag ... jag grät så tårarna rann. Fast det gick bra sen. Vi gick till skogen idag. Trots att det regnade så var det myggor ute och flög. Jag fick massa bett i pannan och på halsen. Det var så att vi gick hem igen.
Jag pratade med momo länge idag. Jag sjöng för henne också ... min nya favoritsång " .... mamma ... tudda, tudda, tudda ... aaahh, ... tudda, tudda, tudda ....lalala.." .
* Jag lyssnar på 'ik varje dag. Antingen i bilen, på mitt rum eller när jag ska sova. Det e mysigt och jag kan flera låtar.
Saknar ni mig och mina bus?? En dator e trasig och den andra fungerar bara när den vill så min sekreterare har gett upp.
Jag går på förskolan varje dag och det e jättekul. När pappa lämnar mig så säger jag bara "Hejå" och sticker in och leker. Mamma lämnade en dag och hon tycker det e lite jobbigare så jag fick gå ut och få en puss av henne innan hon gick.

Min bästa kompis Oliver och jag busar mycket. Men på ett kul sätt. T o m så Nii-na låter oss hålla på. Vi sitter och pratar och skrattar vid matbordet och vänder uppoch ner på muggarna när vi e klara och sånt. Hon tycker vi e så gulliga så vi får småbusa så. Sen sparkar vi bupp ihop och skjutsar varann på cykeln och den andre skjuter på. Sånt leka med varandra ska vi tydligen inte göra från om ett år ... men vi gör det redan.

En dag var vi på utflykt till djuraffären och kollade på fiskar. De hade ingen haj, det var lite synd. Blllrrpp! sa fiskarna.

Igår var jag sjuk eller ja, hade lite feber och snoret rann så jag var hemma med pappa. Kul för jag var pigg och vi var och gungade.

Detta e fel dator men jag ska se om vi kan trolla fram en gammal bild på mig.


Här e jag inte stor! Min kompis på den tiden var pojken i spegeln!!
Ikväll har jag kört Bobby car, ätit korv och sen läste mamma och jag  grävmaskinsboken och jag drack välling. När det var dags att gå till sängen sa jag "Mamma säng" för jag ville att vi skulle ligga där och att mamma skulle sjunga. Hon sjunger de sångerna jag önskar ... t ex "katt", "aja, aja boof". Sen kom jag på att det e så kul att säga "mmm, aaa, mmm jaaae". Mamma tycker att jag låter så rolig då så hon skrattade och då skrattade jag också. Till slut kallade vi på pappa och han kom också till sängen. Han fick för sig att det luktade bajs och då ville jag gå på pottan. Satte mig där och efter några försök med "tssss..." så ... kom det kiss i pottan!!! Wow! Det blev applåder och mamma kom rusande och tyckte jag var en såååå duktig kille. Jag fick själv spola ner kisset i stora pottan. Sen kunde jag gå och lägga mig!
Go'natt!!
Idag har det varit kalas. Ella har också fyllt två år. Alla var där och t o m bebis Hector, ny i gänget sen förra torsdagen. Sov mycket. Det var mycket lek, bilar, bus i biltält och sen go glass, kex och dricka. Ella fick en bupp, ett par långgosbyxor och en bok av mig. Jag fick också ket av Ella; en rolig bok om Totte. Mamma läste den för mig i bilen hem.

Ja, vi var tvungna att åka hem plötsligt för stackars Noel hoppade i soffan och trillade och slog sig så det kom bloood! De åkte till sjukhuset och vi åkte hem.