Imorse vaknade jag redan halv åtta och tyckte att mamma och jag skulle gå upp. Det tyckte inte mamma. Tjugo över åtta kom hon. välling - ja, jag dricker det ännu och det e sååå gott!! Meä, meä säger jag när jag druckit upp. Mamma trodde först att det betydde "mer", men det betyder att det är slut och att jag vill ställa den ifrån mig.
Efter Kalle Katt var det trist barnprogram så jag lekte med mina bilar. Mamma åkte iväg till stan och jag och pappa åt lunch och sen åkte vi till stan. Jag skulle gå på operan och se Pettson!! Utanför operan träffade vi mamma och vi gick upp på balkongen hette det och där fick vi två mjuka platser att sitta i. Det kom ut en tupp och massor av höns som skulle spela musik. Sen kom gubben Pettson!! Och så sjöng vi! Fast jag blev hungrig! När allt var slut mötte pappa upp, jag fick en ballong och när vi gick mot dörren kom Pettson själv!! Jag hälsade fint på honom och tog i hand.

Tänk va många kändisar jag har träffat: Bananer i pyjamas, Dora, Radio-Apan, Bamse och Pettson!!!
OCH Eric Saade!!



Förra helgen var vi på loppis. Det var kul för den var i en stor lekhall och jag kunde springa runt. Jag hittade massor av bra grejer. En hoppahage-matt-delar. Denna hade jag superkul med hela kvällen. Men nästa dag kom jag på hur jag skulle göra en show!!

Jag tog loss alla siffrorna och sen ställde jag upp dem i hallen och ställde rätt racerbil vid rätt siffra. T ex vid 95 stod Blixten McQueen! Coolt va!? Både mamma och pappa var imponerade!

En eftermiddag var jag hemma hos Aja för mamma var i Skåne och pappa skulle på fotboll. Vi lekte som vanligt: Vi gick ner i grottan, lite försiktigt, och hämtade leksaker. Sen gick vi ner en gång till och hämtade fler leksaker. Så fikade vi. Aja hade Hello Kitty-kex!! Det ville inte jag ha! Det e ju för tjejer, rosa! Carolin gillar dem. Men i alla fall så smakade jag kexen och de var väl helt OK. Så jag tog ett till. Aja har ett roligt kylskåp med en ismaskin i dörren. Det var kul att trycka på isbitar där.

Så lekte vi igen. MEd bilarna, med superhjältedockorna och sen var jag törstig. Då var Calle och Jacob också hemma. JAg ville hänga lite med de stora killarna i köket så jag passade på att ta lite isbitar. Men va nu då?!? Det kom inga ... men det mullrade i maskinen ... och plötsligt så booom så kom isbitarna trillandes ... Oh, my God!!! ropade jag. Det tyckte Calle och Jacob var coolt sagt.
Vad är din mamma bra på?
Edvin: Min mamma e bra på att köpa coola grejer till mig, t ex kläder och Blixtenbilar.

(Mamma hade just varit på Ullaaffären ...)
Vad är din pappa bra på?

Edvin: Han e bra på att sälja bilar!

                                               
En fredag skulle mamma och jag till biblioteket efter dagis men det var stängt! Då sa mamma att vi kunde åka till biblioteket i stan. Var ligger det? I Skåne? Ne, i stan, inne i KArlstad. så vi åkte iväg, parkerade bilen under ett träd med en massa roliga kastanjer. Sen gick vi in. Va mycket böcker där fanns!!! Jag hittade genast en kul bok som jag satte mig att läsa. Mamma hittade Barbapappa-böcker. Sen lekte jag med ett roligt pussel på golvet. Och jag hittade ett pussel med massor av djur. Varje djur var en pusselbit. Det höll jag på att lägga när mamma sa hej till någon ... Det var Viggo & Ville!!! .. ja, och deras mamma, förstås. Vi kollade Spöket Laban-böcker och Alfons. Sen la jag pussel igen. De skulle till museet och tyckte vi också skulle med dit. Så vi lånade vår aböcker och sen tog vi hissen ner.

På museet sprang jag och ville i förväg. Mamma tyckte vi skulle ta det lugnare och stanna och kolla på sakerna. Vi kom in i teknikrummet och testade, skruvade, tryckte och bankade på alla sakerna. till slut tckte mamma att det var tillräckligt så då gick vi och fikade. Jag åt en god glass.

Efter fikat lekte vi i lekparken. vi gungade och plockade kolnötter ... ja, så sa vi men mamma sa att de heter kastanjer.

Dags att säga hejdå! Vi åkte på var sin sida älven hem. Vi såg Viggos bil. De vann, men vi vann ändå för vi var först hemma (de skulle handla).

På kvällen var det fredagsmys med pinnar och pop corn! En bra dag!