I onsdags fick jag stanna hemma. Hade några bett? Eller annat? på fingret, i pannan och under knäet. Det var stora bumlingar som var svullna och röda och kliade lite också. Pappa hittade vätska i dem också så han misstänkte vattenkoppor. De ringde upplysningar hit och dit och till slut fick jag stanna hemma och därmed inte följa med på utflykt med dagis!! Mamma och jag gjorde "utflykt" till centrum till BVC istället. Reidun kollade mina bett/koppor och konstaterade att jag blivit biten och är allergisk mot de som bet. Så mamma och jag gick tillapoteket. Jag fick nummer åtta och sen köpte vi medicin. På vägen hem hämtade vi vagnen på dagis och sen köpte vi bacon och jordgubbar.

På vägen hem hade vi sällskap ved Linneas mamma. Jag åt jordgubbar och mamma pratade.

Imorgon får jag gå till skolan igen!!
Jag har ju börjat spela tennis också. Pappa spelar ju tennis så då vill jag också spela. Nu har pappa monterat upp en boll i ett band i trädet. Så kan jag stå och slå och bollen kommer tillbaka till mig ... oftast! Ibland fastnar den upp i grenarna och då får mamma eller pappa hjälpa mig.

Här e jag med en stenhård serve! Go Federer!!
Hemma har jag börjat med mååånga nappar när jag snoosar eller ska lägga mig. En i munnen, en att goa med på kinden, en i handen samtidigt och en i andra handen (gärna en eller två extra i sängen också). Men på dagis har min napp försvunnit! En dag fick jag låna en napp men det var inget gott. Mamma tyckte inte att jag skulle låna så hon skulle skicka med en ny napp. Men då sa jag att jag inte ville ha någon napp på dagis. Det är ju många av de stora killaarna som inte har napp så inte ska väl jag heller ha??
När mamma kom hem från sin resa hade hon ju köpt massa av nya kläder till mig. Fina shorts bl a. Nu är det så varmt så jag kan ha dem på mig i skolan. Sååå fin jag e!! Igår hade jag mina Byggare Bob-shorts och Byggare Bob-tröja. (kolla in mina nya fotbollsskor förresten!)

Viggo blev nog avis för han ropa och pekade när jag kom till skolan. Fler nya roliga och fiiina kläder är: fin grön fotbollspyjamas med korta byxor, fina jeans och massor av fina tröjor som jag inte hunnit använda ännu.

Sen har vi shoppat sommarskor. Bl a såna coola tofflor som alla har. Mina e röd med hjul och ögon på. Jättefina. Jag valde själv att köpa röda. Det är fint! Kolla själv:
En dag satt mamma och lyssnade på musik på datorn. Man kan önska musik och så kommer den. Mamma har t o m gjort en egen musiklista till mig. Jag önskade Oooa hela natten och jag sjöng med! Pappa har filmat mig men jag vet inte hu man lägger in film här. Kanske tur det för jag e ju lite för liten för att va med i Idol!

Film 2 blev mitt framträdande med Manboy! Hoppas jag får sjunga den på skolavslutningsfesten nästa vecka! En dag såg vi honom på TV. Det var spännande at se honom nästan på riktigt.
En dag när jag kom ut på gatan för att leka var det en kille där och körde cykel. Jag tog min cykel och sparkade mig framåt (jag kan inte trampa). Ända framme vid killen stannade jag och vi kollade på varann. Så gjorde jag några gånger och sen lekte vi! Han heter Olle och det är hans mormor och morfar bor mittemot oss. Vi sparkade boll, körde cykel, jagade varann och till slut spelade vi bandy med fina riktiga bandyklubbor som hans morfar hade. Vi ska nog leka fler gånger för det var kul!
Jag e ledsen att jag inte har fått någon till att skriva här på ett tag! Mamma har suttit med stora barnens böcker, pappa har varit på möten och jag kan ju inte skriva än ...

Här e jag i min sommarkostym!