Jag får ju nästan aldrig post, trots att jag hämtar posten varje dag :-(
Men en dag låg där en lapp till mig om att jag skulle åka till affären och hämta ett paket!! Så det gjorde vi. Och det var ett ganska stort paket. Jag höll det fint i bilen hem och öppnade det först när vi kommit hem.

Det var från Mize och Måns ... Jättefina Blixten-saker!! Ett par skor!! En fin halsduk med Franscesco Bennolli på! Ett par vantar och en möss-keps!! Kolla in ...


Man måste se så cool ut i ansiktet när manhar så coola saker!!
TACK M&M!!! <3
... det var veckans fråga på dagis för ett tag sen. Jag valde tre jobb:
- PÅ Wafab och som sockerbagare och med rallybilar!
Det där med socker bagare var ny. Mamma kände inte igen det valet när jag berättade i bilen hem från dagis.
- Varför vill du det? undrade mamma.
- Då kan jag äta upp alla kakor själv!
- Men då får du nog stor mage ...
- Hm, då kanske jag vara Tomte också!!

- Oj, vad det blåser! Jag vill inte att det blåser så imorgon när vi ska till Helsingborg, då kanske vi fladdrar bort!


- Nu kommer jag ihåg var jag har gömt ficklampan! sa jag när jag hittade den i svarta lådan. Och mamma som frågat och letat och letat ... och t o m köpt en ny egen ficklampa.

PÅ fotboll med pappa ...
Om det inte är med avsikt så är det OK. sen skjuter jag bollen rakt dit jag inte ska ...
-Pappa, det var inte med avsikt!


- Aldrig i livet, din tokstolpe!


Matdags ...
- Vad vill du ha till lunch?, undrar mamma.
- Röd pölse ..
- Pannkakor, undrar mamma.
- Röd pölse sa jag ju!
- Du kan inte äta röd pölse varje dag!
- Jag ska inte äta det imorgon ... då ska jag äta pannkakor!


- Raketrumpa!


Mamma fick ett träningskort i julklapp av mig och hon sa att hon skulle träna bort lite av sin mage, då funderade jag ...
- Mamma, tror du jag känner igen dig när du inte har din buckla på magen?!?

Det var Rally i stan och mamma, jag och pappa åkte dit. Det var på kvällen efter min läggtid. Det var coola bilar utanför t o m. Så kom vi in och det var bilar överallt. Vi fick en ganska bra plats men det tog lite tid innan de började. Kallt som busen var dt också. Massa minusgrader .. 16-17 tror jag. Och jag kunde inte låta bli att slicka på stängslet. Läskigt för jag fastnade lite med läppen och det började blöda lite. Då ville jag åka hem. Men vi såg några starter. Kolla denna bilen, liknar Roule Caroule!!


På slutet lekte jag i snön i stället. När vi skulle gå mot bilen hittade mamma en massa ställen där man fick en penna, biltidning och hos den vita tjocka däckgubben fick både jag och mamma reflexer och jag fick en cool pin att sätta på jackan. Precis innan vi gick ut hittade jag en cool rallybil att köpa hem och leka med.
                                         
En dag hade vi Gladiatorerna på skolan. Kolla så fin jag var:


Vi sprang banor och lärarna var gladiatorerna som vi kämpade mot. Vi barn vann!! Det var jättekul!! Fast man blir trött efter en Gladiatortävling ...

Jag och pappa började besöka badhuset på söndagar. Första gången var jag lite rädd först. Jag klamrade mig fast vid pappa som en apunge. Sen vågade jag och jag simmade 20 m sa pappa. Nästa gång var det superkul och jag åkte rutschkana - kul!!


Sen var det dags för Adrians kalas och det hade han på ... BADHUSET!!! Vi var i Deje och där var fint. Det var superkul med så mycket kompisar som badade. Sen hade vi paus och fikade och så i badet igen.

Veckan efter var vi på fotboll, pappa och jag. Mellan matcherna gick vi och badade i badhuset i Kiristinehamn. Där var coolt för det fanns en stor rutschkana. Man fick stå i kö och vänta på grönt ljus och sen åkte vi. Det var superkul!!
Förra gången vi åkte hem från Skåne stannade jag och mamma i "stora affären". Först började jag med korv innan vi skulle shoppa. Redan när vi kom in så undrade jag var leksakerna fanns. Men vi hittade massa kul innan. På klädavdelningen t ex. Fina Blixten-strumpor, en superfin Star Wars T-shirt till Viggo som fyllde år. Jag fick syn på Blixten-jeans och mamma tycket jag var duktig för 1) jag behöver jeans  2) de var på rea 3) det var Blixten på. Sen lyckas jag spana in coolaste jackan med Blixten!! Knallgrön och Blixten på ryggen ... och suuuperbillig! Efter min avdelning skulle mamma kolla på sina kläder. JAg började undra när vi kom till leksakerna ... "Efter trosorna", sa mamma. Sen var jag med och provade byxor till mamma - fina röda!
- Hur går det, mamma?
Det gick bra!
- Kan vi inte gå till trosorna nu, mamma?
Kul fråga tyckte mamma. Hon förstod ju att det var nästa avdelning jag ville till. Äntligen!! LEtade Blixten-bilar men det fanns inte så många. Jag köpte en av skrotbilarna. Sen hittade vi present till Viggo-mer Star Wars. Lite klistermärken till mig och nya Blixten-glas och tallrikar. Ja, vagnen var full när vi kom till kassan.

3,5 timme - det är nytt Edvin-rekord. Nästa gång ska vi lura med pappa :-)