I onsdags kom mamma och hämtade mig lite tidigare. Carina hade missat sin buss så hon fick åka med oss till stan. Jag skulle till tandläkaren. Det var ett bra väntrum, med leksaker! Fast först gick vi och borstade tänderna på toa. Jag hann leka lite med leksakerna innan tandläkaren kom och sa "Edvin Larsson". Jag gick fram till henne och började genast gapa stort. Mamma och jag hade kvällen innan pratat om hur man gör hos tandläkaren. Därför visste jag att jag skulle gapa stort. Vi gick in i tandläkarens rum och jag fick sitta i en stor stol. Jag var duktig och berättade var jag bor. Sen hissade tandläkaren ner mig i stolen så att det blev en säng. JAg gapade jättestort när hon tittade på mina tänder. Hon blåste med en konstig grej på tänderna och sen petade hon med något som liknade en krok.

 Vet ni vad hon sa!? Att jag ska skicka mina nappar till Tomten!! Det är dags nu när man fyllt tre år!! Han har tomtenissar som vill ha nappar. JAg lovade att vi ska göra det. MEn hur ska det gå ... nappen som e så go!!

Tandläkaren var impad att jag inte äter godis än. Hon tyckte jag var jätteduktig kille och jag fick ta en present i en liten låda. Så nu har jag ett fint klistermärke på min tandborstemugg.

Det har kommit många roliga saker från mig på senare tid tycker mamma. Här kommer några:

Maten är varm jag har bränt mig i taket på magen!

Jag vill ha kall-varm O'Boy.

Tusan! Tusan också!

"Chokladvattnet"
det är Klarälven och där bor både fiskar och hajar.

Sen det att jag fick nytt rum har jag upptäckt att jag kan ju gå ur sängen som jag vill och när jag vill. På natten brukar jag gå upp och kissa och sen vill jag hellre ligga i mammas och pappas säng. Då har jag med mig mina nappar, Nalle och Pingu. Så smyger jag ner i sängen nära mamma och passar på att varma mina iskalla fötter. Det är lite svårt att hitta bästa sovställningen så jag snurrar runt lite ... mamma brukar vakna men det gör inte pappa. Kanske för att jag ligger närmast mamma. Sen sover jag jättegosigt, länge! Bäst är det när jag har huvudet borta vid pappa och fötterna tvärs över i mammas rygg.

Mamma och pappa smyger upp för att bli klara för jobb och jag sover vidare. En morgon sov jag till 8.35! Då var det bråttom att bli klar till skolan som börjar kl 9.00.


Sover inte jag, sover ingen, säger min tröja.

På helgerna är det något konstigt, för då vaknar jag före sju! Mamma och pappa är inte helt förtjust i detta. Imorse lekte jag med mina bilar på mitt rum. När jag inte hittade de jag ville ha frågade jag mamma. Sen berättade jag för mamma att bilarna int fanns där hon sagt. Då letade jag på nytt ställe och sen fick mamma veta att jag hittade bilarna. Va bra att hon var vaken varje gång jag kom ... Sen gick mamma upp med mig. Så bra! Jag var faktiskt hungrig i min mage!



Häromdagen när jag smög in och la mig hos min mamma tidigt på morgonen så kröp jag upp nära mamma och sa:
- Jag är kär i dig, mamma!
Mamma blev jätteglad och jag fick en stor puss av henne!

<3

En dag skulle min gamla spjälsäng säljas. Mamma berättade att det skulle komma några som skulle köpa den. En bebis skulle sova i den. Jag ville då va med och bädda ner bebisen sa jag.
- Det är inte säkert att bebisen är med. Den kanske ligger i mammans mage.
- Va?! Har hon ätit upp den?!!! undrade jag förskräckt.

När mamman kom så satt jag och bajsade. Och när mamma hade torkat mig klart upptäckte hon att jag hade bajs på ryggen så jag fick ta av alla mina kläder. Men jag passade på att springa ut och hälsa som nakenfis. Jag såg ingen bebis i alla fall.

Imorse när mamma och pappa ville sova och jag lekte med mina bilar på mitt rum upptäckte jag en stor spindel i min säng!!


Då sprang jag till min pappa och sa att han måste komma.  Pappa kom snabbt och såg stora spindeln. Han gick iväg och hämtade papper och jag passade spindeln ... så tog pappa den och spolade ner den i toan. Då sa jag till min pappa:

- Tack, pappa!