Jag har blivit väldigt "fotbollig". Jag tränar i Karlstad på söndagar.. E söndag blev jag arg på en kille i andra laget för han sa att det ble mål. Det blev det inte så jag mucka gräl och började slåss med honom .Tränaren blåste av matchen och pratade med mig och alla andra killar och berättade att så får man inte göra. Det är domaren som bestämmer. Pappa tyckte att jag var lite pinsam ... Och mamma blev helt chockad när hon fick högra vad hennes goa kille gjort ... Ooops!!!
Mina favritspelare e Zlatan och Messi :-)
Jag har slutat på dagis!! Det var avslutningsfest en tisdag och sen onsdagen efter hade jag med kex och glass till alla.. Eftersom det var min allra, allra sista dag fick jag bestämma mycket den dagen. På torsdagen åkte jag, mamma och pappa till dagis och lämnade presenter till fröknarna.. Jörgen fick en Psy-tröja m gangamdansen och en med en indian som skulle påminna om hans favoritlag i hockey .. Frölunda!! Carina fick ett armband och en Lady Gaga-bok och Linda ett halsband. Gabriel fick en Blixtenbil med badskum ;-) 
 Kommer att sakna Mattisborgen och alla .... 
Det är mycket melodifestival denna våren. Först var det många som tävlade varje lördag. Jag höll på fyra stycken när det var final:Sean Banan, Yohio, Anton Ewald och David Lindgren. Mamma var inte hemma den kvällen så jag och pappa fick kolla själva. Jag ringde och röstade på Yohio. Han blev tvåa men en som heter Robin Stjernberg vann. Hans låt You var väl OK ... Fast Yohio var nog bäst eller Eric Saade om han hade varit med :-)