När jag var i Skåne fick jag ett kort från Tomten. Han vill att jag skickar mina nappar för Tomtenissarna vill gärna ha dem! Så igår letade jag nappar och packade för att skicka ...

 
Jag var var tvungen att prova alla nappar innan jag packade dem så att inte Tomtenissarna får nån äcklig napp! Mmm, goa de e ... 

 
Här räknar jag in så att akka nappar är med ... PAppa hjälpte mig att skriva önskelista som vi passade på att skicka med i paketet.

 
Så!! Nu är de alla här!



Klart paketet till Nissarna ska ha Blixten McQueen-papper!!

Vassego, Nissarna!! Säg till Tomten att han kommer till mig på julafton!!

<3 från Edvin

 Mamma, var e du?

 Jag vill gunga!!


Ja, vad hände här? Jag tog av mig mössan och såg ut så här ...




 Grabbarna i familjen ska kratta löv ...

 ... Här e jag!! Längst ner i lövhögen.

 E vi färdiga nu?!!
Jag har länge förskt säga att jag gillar Blixten McQueen men ingen har lyssnat:
- Blixten på film, sa mamma.
- Blixten med skinn, sa Aja.
- Blixten maskin, sa pappa.


Blixten och Bärgarn

-Neeeej!!!! Blixten McQueeeen!!!! sa jag och då en dag var Hugos mamma där och förstod att det var den röda fina bilen från filmen Bilar jag menade. Då började det hända saker:
Jag fick en fin filt att ha på min säng. Mamma var i Skåne några dagar och där hade hon hittat massor av fina Blixten-sker: kallingar, pyjamas, mössa, vantar och Blixten-, Sheriff- och Fillimorebilen!! Wow!!

Inte nog med det för en dag när jag skulle vara med mamma på hennes jobb och hon ville att jag skulle vara lugn ... då packade hon upp filmen bilar och ett paket med Blixten McQueen-kex!!! Jag satt som ett ljus, vilken bra film!!! Anners tyckte också en verkade bra. Sen dess har jag sett filmen minst en gång om dagen. En fredag fick jag ta med den til skolan och vi såg den på sittvilan. Alla tyckte den var jättebra.

Här e lite av alla mina Blixtensaker ...