Tittut!

0kommentarer

Idag har jag badat ... i badkaret, alltså. De e så mysigt. Go korvgryta och pasta till lunch. Efter det tog vi en tur till stan. Jag busade lite i affären. Mamma stod och tittade efter rätt storlek på en pyjamas till mig. Då passade jag på att kolla det som var närmst mig ... tejprullar. Jag hann kasta ner tre stycken innan mamma såg det och fick flytta vagnen så att jag inte skulle nå. I kassan när mamma packat allt och skulle få tillbaka pengar då fick jag tag i grapefruktspåsen och mamma fick dyka på golvet och jaga grapefrukt.

På hemvägen kollade jag och mamma var vi ska möta pappa på fredag. Det finns en liten station där han ska stiga av. Spännande att möta vid tåg. Sen hittade vi konditori, frisör, bakomat, blomsteraffär och en annan affär med hushållsmaskiner  .. .typ. 

Hemma igen så gick vi ut i trädgården. Jag lekte tittut med mamma bakom tvätten. Sen försökte jag stå och det gick bra flera sekunder. Nån gång satte jag mig i mackorna när jag tappade balansen!

Ville inte sova eftermiddag utan sorterade bland mina strumpor och  pyjamasar. Jag drog ut allt på golvet. Kollade strumporna också så att det var samma sort i varje par. Drog ut de flesta av mammas halsdukar också. När mamma såg spektaklet skakade hon på huvudet och sen kallade hon dit mig. Jag hjälpte fint till att lägga tillbaka allt. Jag visste ju var allt skuller vara!

Spelade lite boll, åt gröt och kollade min plånbok. Lekte ny sorts tittut; jag håller mig i bordskanten och går ner på huk så mamma inte kan se mig. Sen dyker jag upp igen - Tittut!
 
Jag vill inte sova!!

Kommentera

Publiceras ej