Efterskolan??

0kommentarer

Imorse hann jag se lite på TV innan frukost. Inte för det blev mycket mat .. lite mjukost och dricka. Sen lekte jag med bondgården, plockade ut bilder i min nya bok där man räknar olika saker på varje sida. Mamma gjorde oss klara och efter en banan åkte vi till mammas jobb.

Spännande! Redan på parkeringsplatsen kom några stora killar gåendes. En annan kom på cykel och slirade förbi mig jättenära. Jag blev nästan lite rädd och mamma tyckte att det var en dum pojke. Inne i huset fick jag springa. Jag fixade trapporna superbra, jag klev och tog ett trappsteg med varje fot som jag sett vuxna gör. När vi tagit av jackorna kom massor av kändisar och alla ville titta och prata med mig. "Va stor han har blivit" var vanligaste kommentaren. Så gick vi upp till en tant som skulle hjälpa mamma med nån datagrej. Jag fick sitta fint på en konstig stol och äta äpple och leka med en stor klump av lysfärgade papper. Sen fick jag ett block och penna så jag ritade lite. Nere igen bytte vi blöja och sen hittade jag en fotboll. Den kastade jag med och sparkade på och jagade och skrattade och sprang ... Jag hittade två stora nästan tomma rum där jag kunde leka själv. Några gubbar satt vid ett bord och skrattade när jag kom med bollen. Mamma kom sen och hämtade mig och vi jagade Tant Astrid. Så gick vi upp i långa korridoren där jag kunde springa. Det var jättekul. Vi träffade Josefin i korridoren, jag hade knappt tid att prata med henne för jag ville springa vidare. Både jag och mamma var röda på kinderna av allt spring. Vi tog på oss och sa hejdå för denna gången.

Jag gillar min förskola massor men jag tycker det verkar kul på efterskolan också. Tänk när jag ska gå där med likadan luvtröja som alla andra och det står Edvin i rumpan på mina mysbyxor - WOW!

Kommentera

Publiceras ej