Min eftermiddag

0kommentarer

Go lunch: makaroner med kassler-ost-sås och majs. Var jag trött sen, eller? somnade ganska snabbt och sov i två timmar. Ville genast se på Nasse och när mamma inte förstod, .. eller låtsades att hon inte förstod, så blev jag jättearg. Ja, så arg så jag gråter och lägger mig ner på golvet och gråter för att sen gå fram till TVn och försöka slå på den. Vi bytte blöja och sen kompromissade mamma att jag fick se ett avsnitt Nasse medan hon gjorde mellis. Jag blev ändå arg och grät när mamma kom och pausade Nasse. Vägrade till en början att äta. Men sen upptäckte jag att smoothien var ovanligt god (björnbär och jordgubb). Efter mellis sa mamma magiska ordet Traktor och vi gick ut och lekte med traktorn

(fast mamma kallar den gräsklippare?!?).

                                             
Jag kastade med bandyboll ....  och .....  mamma gjorde snögubbe.

Sen gick vi på kattjakt ... ja, det är rättstavat. Jag vill se katt och vi kollar överallt där vi vet att det bor katt. Idag såg vi en stor långhårig hund istället. På slutet av kattjakten fick vi bråttom för det var dags för Bollibompa.  Jag missade början men sen tittade jag ända till att pappa kom hem. Grötdags. Mamma lagade mat och hade hittat några favoritbröd från Indien Roti som jag åt till min gröt. Goa!!

Lite bus och brottning med pappa sen var det tid för pyjamas och välling. När mamma sa godnatt sträckte jag upp foten och sa 'tumpa, hon hade glömt att ta på mig strumporna! Somnade genast!

Kommentera

Publiceras ej